Büyülenme Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları her binanın önemli bir parçasıdır ve dirim kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edildiği üzere bapların bizatihi kapanması gerekmektedir. Bapların tabiatıyla kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın emniyetliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin henüz ali olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine demetlı olarak birkaç farklı sıyanet seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin muvafık icazet olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 makule bir numara kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması gerçek nakliye avantajları esenlamaktadır.

Biricik Kanatlı Yangın Kapıları; Sessiz kanatlı tasar çizimıyla, sınırlı mekanlarda da kullanımı kolaylaştırırken, yangın çabucak güvenli bir çıkış sağlamlar.

Yangın bapları, yangın emniyetliği karınin nazik öneme iye olan konstrüktif unsurlardır. Ivedili durumlarda emin bir kaçış çıkarmak üzere tasarlanmış olan bu baplar, yangının yayılmasını engelleyerek insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı evet. Yangın kapıları alelumum yangın dayanımı faik malzemelerden mefultır ve yangın alarm sistemleriyle bütünleşmiş edilebilirler.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona mevla olmadığı kabilinden bu metanet süresi 20 ile 180 dakika arasında bileğhizmetebiliyor. Ancak bu baplar baştan sona yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir süre dayanacak derece salim. Hatimeta kapılar üstıcı malzemelerden mefultır ve bir yangın sonunda kesinlikle yanacaktır.

Yangın kapısı ne bakım konstrüksiyonlmalıdır? Yangın kapıları organize yangın kapısı bakım gerektirir. Bakım, yangın kapısının fiillevselliğini ve yangın dayanıklılığını peylemek sinein önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak arama edilmesi, kapının tamam bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin sağlam olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin iyi bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çallıkıştığının kontrolör edilmesini içerir. Antrparantez, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve meslekaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Kapısı gerçek amacı insanların ziyan kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan muhtevaeriye kolaylıkla girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriya birlik katlı evlerde inşaatı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlanır.

Report this wiki page